OPPDRAG

2007: Ny Musikk Østfold til BalladeRiss festivalen: ”RissKiss” for Det Norske Blåseensemble. Støttet av Norsk Kulturråd Om...RissKiss for Det Norske Blåseensemble

KRITIKK

"Storslått avslutning i Moss kirke"

...Melodiøs samtidsmusikk

Undertegnende ønsker å trekke fram Anniken  Paulsen Gades del som presenterte samtidsmusikk med både tydelig melodikk og harmonikk. De vakre klangfargene ble pakket inn i et hurtig virvar av dissonanser og rytmestøt. Det hele var som man plutselig oppdaget en fortryllende melodi midt i byens ståk og larm. En musikalsk oase. Og med det var VinterRissFestivalen over for denne gang.

Sjur Marqvardsen, Sarpsborg Arbeiderblad, 6. mars 2007

"Fantastisk samtidskonsert"

...Når man hørte disse komponisters bidrag rundt dette, så forstår man at verden og kunsten har forandret seg. Særlig ble jeg imponert over Anniken P. Gades bidrag som så tydelig førte oss fra fortid til nåtid.

Kjell Martinsen, Moss Avis, 7. mars 2007

OPPDRAG

2005; Konsert med Kalle Øby og CveveCompagniet, Kulturuka, Greåker

KRITIKK

"Blues for Gamlebyen"

Her var tradisjonell, klassisk pianomusikk blandeet med retro symfonisk rock med røtter langt ned i den samme jorda der Pink Floyd fant sin næring. Her var intergalaktisk sci-fi-musikk, her var blues...Anniken Paulsen er kjent for å være dristig...

Jan Kåre Fjeld, Fredriksstad Blad

"Stemningsfulle østfoldinger"

...Gårsdagens konsert var meget stemningsfull. De to østfoldingene fremførte flere egenkomponerte tekster og musikkstykker....spesielt bemerkelsesverdig var Paulsen Gades fremføring av komposisjonen ”Herman” (skrevet til billedkunstner Herman Hebler,min anm.)

Gry Pettersen, Sarpsborg Arbeiderblad, februar 2004